Close

14 juny, 2023

Els amants de la pesca recreativa es donen cita al Club Nàutic Portitxol

El Club Nàutic Portitxol (CNP) celebrarà dissabte que ve 17 de juny una nova Trobada de Pesca. La prova, oberta a socis i als seus acompanyants, consistirà en una jornada pesquera en la Badia de Palma enfocada a capturar espècies de ‘roquer’ (vaques, variades, serrans, cántaras, variades, etcètera).

La Trobada, en la qual participarà una trentena de pescadors a bord d’una quinzena d’embarcacions, serà de sortida lliure i retorn a port a les 12 del migdia. Amb les captures del dia, diversos socis voluntaris elaboraran un ‘arròs de peix’ que els participants degustaran per a concloure la trobada amb un menjar de germanor en la qual podran intercanviar impressions i comentar la jornada.

“El club, dins del seu compromís amb la pesca recreativa, programa entre 8 i 10 Trobades de Pesca al llarg de l’any. Són trobades lúdiques amb un alt component social en els quals els pescadors aficionats poden donar curs a la seva passió i estrènyer llaços entre ells”, explica Ángel García, vicepresident del CNP. “El club aposta fort per la pesca recreativa i respon així a la demanda d’activitats entorn d’aquesta disciplina per part dels socis, entre els quals existeix una gran afició, tant en joves com en majors”, afegeix.

Les inscripcions per a la Trobada romanen obertes fins a les 15 hores del 15 de juny en les oficines del CNP o al telèfon 971 242 424. L’activitat és gratuïta per a socis i nens fins a 11 anys, i té un preu de 5 euros per a no socis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

two × three =