Close

26 gener, 2024

Tot preparat per a la primera prova del Trofeu Sabatines

El Club Nàutic Portitxol (CNP) acollirà aquest cap de setmana l’arrencada de la tercera edició Trofeu Sabatines Creuer ORC, una trobada en format lliga que consta de 5 proves al llarg de l’any.

En concret, aquesta competició comptarà amb una regata mensual entre gener i maig, sempre en aigües de la Badia de Palma. Aquestes regates es creen amb l’objectiu de fomentar la vela de creuer i incentivar la participació en regates dels socis i amics del CNP i regatistes afins de la classe creuer ORC.

Després del registre de participants i el lliurament de les instruccions de regata per part de l’organització, la prova, consistent en un recorregut costaner, arrencarà a les 12 del migdia d’aquest dissabte, 27 de gener.


S’espera una participació de més d’una desena d’embarcacions i les seves tripulacions, que duran a terme un recorregut dissenyat en funció de les condicions meteorològiques. “La previsió meteorològica és de poc vent, però serà una bona jornada de vela i germanor entre navegants”, confia Juan Fornés, tresorer del club i impulsor de les regates socials del club.

“Aquest trofeu va ser creat amb l’objectiu de donar als navegants de creuer del club una excusa per a sortir a navegar i incentivar la navegació social en el club”, abunda. “Des del CNP, volem animar a tots els navegants a no deixar els seus vaixells amarrats i participar en aquestes trobades per a gaudir de la vela en comunitat, competint amistosament amb vaixells similars”, declara.

Després d’aquesta primera prova, l’III Trofeu Sabatines Creuer ORC continuarà els pròxims mesos, amb les següents cites: 24 de febrer, 23 de març, 6 d’abril i 18 de maig. Aquest últim dia, el campionat conclourà amb un acte de lliurament de premis, seguit d’una àgape per a tots els participants en les instal·lacions del Club Nàutic Portitxol. S’adjudicaran premis als tres primers classificats de cada classe establerta, podent-se reagrupar segons el quòrum.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 × 1 =