Close

4 agost, 2023

L’Escola d’Estiu del Portitxol, un gran lloc per a aprendre i gaudir

L’Escola d’Estiu del Club Nàutic Portitxol (CNP) està a ple rendiment en l’arrencada del mes d’agost. Al llarg de juliol, els cursos estivals que ofereix el club han registrat un ple total, congregant a un centenar de nens i adolescents d’entre 6 i 17 anys per a formar-se en les disciplines de vela lleugera i piragüisme.

Els cursos, dirigits a nens i joves d’entre 6 i 17 anys, estan organitzats per edat i nivell, amb dues seccions: iniciació i perfeccionament, amb una àmplia gamma de nivells en cadascuna d’elles. Es duen a terme en embarcacions col·lectives en el cas d’alumnes d’iniciació o principiants en els quals els monitors instrueixen dins de l’embarcació, i Optimist, Laser Pic i Vaurien per a alumnes avançats monitorats a través de pneumàtiques.

Els cursos s’imparteixen en torns de caràcter setmanal, de 9 a 13 hores en el cas de piragüisme, amb serveis complementaris de guarderia de 8 a 9 i de 13 a 14 hores. Quant a vela lleugera, de 10 a 14 hores, amb servei de guarderia de 8 a 10 hores. Així mateix, el club ofereix un servei opcional de menjador de 14 a 15 hores.

A molts dels alumnes que aprenen els seus primers rudiments a l’Escola d’Estiu, els serveix com a primera presa de contacte amb aquestes disciplines i continuen formant-se a l’Escola d’Hivern o l’Equip de Regates del CNP.

“El millor premi al nostre treball a l’Escola de Vela és la passió i l’alegria amb la qual gaudeixen els alumnes de les activitats nàutiques”, destaca Rafa Ibancos, director esportiu del CNP. “És un gran plaer acompanyar als xavals en els seus primers passos en aquest apassionant món i, en el cas de tots aquells que decideixen continuar i fer de la vela o del piragüisme el seu esport, en el seu desenvolupament esportiu”, afegeix.

Sota el seu punt de vista, “la nàutica aporta als nens i joves una oportunitat de connexió amb la naturalesa i amb si mateixos, així com el desenvolupament de la intel·ligència visoespacial i de la maduresa en el procés de presa decisions, sobretot a nivell competitiu, donada el vessant tacticoestratègic de les regates”, conclou.

En aquest mes d’agost, encara queden places disponibles en totes dues disciplines. Per a apuntar-se en algun dels torns setmanals que queden fins al 8 de setembre, només cal emplenar el formulari per a reservar plaça a través d’aquest enllaç: https://www.escuelasnauticas.com/cnportitxol/vela000.php

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

9 + nine =