Close

20 març, 2024

L’Escola de Piragüisme i vela del Portitxol obre inscripcions

Un dels principals eixos d’activitat del Club Nàutic Portitxol (CNP) és la formació nàutica, tant en vela com en piragüisme, labor que es desenvolupa al llarg de l’any amb diferents iniciatives i cursos. En aquest punt de l’any, quan s’acosten les vacances de Pasqua, l’Escola de Vela del CNP ultima els preparatius del seu Campus de Setmana Santa 2024.

Aquesta activitat es desenvoluparà del 2 al 5 d’abril de 10 a 14 hores, i està oberta a nens i adolescents d’entre 6 i 17 anys de tots els nivells, amb els únics requisits que sàpiguen nedar i tinguin ganes de passar-s’ho bé. En concret, se celebraran tres cursos, que es desenvoluparan en les instal·lacions del club i en les seves aigües pròximes: dos de vela (iniciació i perfeccionament) i un de piragüisme. Les places són limitades i les inscripcions per a aquest Campus romandran obertes fins al 25 de març.

D’altra banda, el 26 de març a les 18 hores, s’obriran les inscripcions de l’Escola d’Estiu del CNP. “Són cursos molt sol·licitats, i alguns s’omplen en qüestió d’hores, així que recomanem als interessats estar pendents per a apuntar-se quan s’obrin les inscripcions, com si fos un concert d’una banda internacional”, adverteix Rafa Ibancos, director esportiu del club.

Els cursos de l’Escola d’Estiu es desenvoluparan a partir del 25 juny i es prolongaran fins a la primera setmana de setembre. Dirigits a nens i joves d’entre 6 i 17 anys, estan organitzats per edat i nivell, amb dues seccions: iniciació i perfeccionament, amb una àmplia gamma de nivells en cadascuna d’elles. Es duran a terme en embarcacions col·lectives en el cas d’alumnes d’iniciació o principiants en els quals els monitors instrueixen dins de l’embarcació, i Optimist, Laser Pic i Vaurien per a alumnes avançats assistits i monitorats a través d’embarcacions pneumàtiques.

Els cursos, en els quals participaran un centenar d’alumnes, s’impartiran en torns de caràcter setmanal, de 9 a 13 hores en el cas de piragüisme, amb serveis complementaris de “permanència matinera” de 8 a 9 i de 13 a 14 hores. Quant a vela lleugera, l’horari serà de 10 a 14 hores, amb servei de permanència de 8 a 10 hores. Així mateix, el club oferirà un servei opcional de menjador de 14 a 15 hores.

Com cada any, a molts dels alumnes que aprenen els seus primers rudiments a l’Escola d’Estiu, els servirà com a primera presa de contacte amb aquestes disciplines, i continuaran formant-se a l’Escola d’Hivern o l’Equip de Regates del CNP. “És un orgull per al club formar a les futures generacions de navegants. Per als quals encara no coneixen la mar, suposa una primera presa de contacte amb aquesta activitat, que al llarg dels anys els donarà moltes satisfaccions i hores de gaudi”, celebra Ibancos.

Així mateix, l’Escola de Vela dels dissabtes del CNP té obertes també les inscripcions per al segon trimestre de l’any. Així, a l’abril, maig i juny es continuaran impartint classes de vela de diferents nivells tots els dissabtes de 10 a 14 hores. “Aquests cursos, d’iniciació i perfeccionament, estan oberts tant a alumnes que simplement vulguin gaudir de navegar sense adquirir compromisos competitius com per a aquells interessats a adquirir una base que els permeti entrar en l’equip de regates del club”, assenyala Ibancos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 × one =