Close

14 novembre, 2023

Jornada de les Shimano Fishing Days sobre pesca de cefalòpodes en el CNP

El Club Nàutic Portitxol (CNP) ha acollit aquest cap de setmana un nou esdeveniment sobre pesca recreativa, mostrant una vegada més la seva aposta per aquesta activitat apassionant per a molts dels seus socis.

Organitzada en col·laboració amb el Bazar las Palmeras, s’ha tractat d’una xerrada emmarcada en les Shimano Fishing Days, unes jornades que se celebren en gairebé tota Europa, de la mà d’un de les icones en la pesca de cefalòpodes i director de Màrqueting de Shimano, Joseba Mikel Ruiz del Cano, qui ha compartit els seus més de 25 anys d’experiència en aquesta modalitat, tant des de costa com en embarcació.

L’esdeveniment, que ha congregat a més de 70 assistents, ha tingut lloc en el saló de socis del Club Nàutic Portitxol i ha consistit en una xerrada centrada en la pesca de calamars. En primer lloc, s’ha dut a terme una presentació de productes, equips i accessoris, per a a continuació procedir a una explicació de diferents tècniques de pesca.

Durant la xerrada, s’ha abordat la història del ‘eging’, una benvolguda tècnica de pesca de cefalòpodes des de la riba. També s’han desentranyat els patrons de comportament dels calamars i sépies i s’han mostrat totes les novetats i materials desenvolupats per l’empresa japonesa Shimano, especialista en la matèria.

“Ha estat una apassionant jornada d’aprenentatge i companyonia entorn del món dels cefalòpodes”, en paraules de Toni Fiol, gerent del Bazar Las Palmeras, qui ha agraït al CNP “per donar suport a aquest tipus d’esdeveniments tan interessants per a l’evolució dels pescadors”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

one × one =