Close

20 setembre, 2023

Guillermo Amengual reconegut amb el premi Mestre Miquel Llompart

El soci del Club Nàutic Portitxol, Guillermo Amengual, ha estat reconegut amb el Premi Mestre Miquel Llompart, que destaca la trajectòria vital de persones vinculades a la vela llatina. L’armador del Portitxol i habitual navegant de la Diada de Vela Llatina del Club Nàutic Cala Gamba és, a més, un dels impulsors de la navegació tradicional a Mallorca.

A més de rebre aquest reconeixement, Amengual s’ha coronat vencedor de la 27a Diada de Vela Llatina en la categoria de Llaüts Clàssics amb la seva embarcació “Annika”. La competició ha congregat enguany a gairebé mig centenar d’embarcacions de l’illa, que han navegat el 16 i 17 de setembre en diferents categories: vela llatina clàssica, llaüts clàssics-recorregut obert, dragonera, llaüts clàssics i regata.

En aquesta ocasió el Club Nàutic Cala Gamba ha comptat amb la visita de l’alcalde de Palma, Jaime Martínez, que ha tingut ocasió de conèixer les instal·lacions del EcoMuseu Marítim mentre la presidenta del club, Susana Zanoguera, i membres destacats de la junta directiva, li explicaven la labor de conservació i difusió del patrimoni marítim balear que es realitza des de Cala Gamba i que té com a punt àlgid de la temporada precisament la Diada de Vela Llatina i com a centre de reunió el Moll de sa Assot del EcoMuseu Marítim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

eight − seven =