Close

18 març, 2024

Gran jornada de fraternitat entre navegants al VI Trofeu Restaurant Hoyo 10

Una desena d’embarcacions procedents de diversos punts de Mallorca s’ha donat cita aquest dissabte en el Club Nàutic Portitxol (CNP) per a participar en la sisena edició del Trofeu Restaurant Hoyo 10. Es tracta d’una regata de creuer de la categoria ORC consistent en un recorregut costaner per la Badia de Palma.

En la trobada, que ha començat al migdia, han participat desenes de navegants, que han gaudit d’una esplèndida jornada de regata fins a tornar a port entorn de les cinc de la tarda.

La sortida s’ha donat a les 12.20 h. i la regata s’ha dut a terme amb vent lleuger de sud-oest, realitzant-se un recorregut costaner de 9,8 milles. Després de la regata, s’ha procedit al corresponent lliurament de trofeus en el saló social del club. Els premis per als guanyadors han consistit en vins dels cellers Vinya Albali, Federico Paterna i Félix Solís.

Així mateix, els participants han gaudit d’una distesa i agradable sopa cortesia del Restaurant Hoyo 10, patrocinador de l’esdeveniment. Durant l’àgape, en un ambient de gran companyonia, han pogut comentar la regata i compartir experiències i anècdotes entorn de la mar i la navegació.

“L’ambient ha estat magnífic, ja que gairebé tots els navegants som amics o coneguts, al costat d’algun participant nou”, explica Pep Santander, president del club. “Durant el sopar, s’ha comentat la travessia, incidint en el poc vent que hi ha hagut i coincidint que si la regata arriba a ser una mica més llarga, no s’hagués pogut acabar, pel fet que el vent ha acabat caient per complet. També s’ha lloat molt el currazo que s’han donat Salvador i el seu germà Jose, propietaris del Restaurant Hoyo 10, en la quantitat i varietat de canapès que han ofert als assistents per a acompanyar el lliurament de trofeus. Lamentablement, a causa de les obres en curs en el club no hem pogut muntar taula i estovalles per a tothom de cara a degustar el típic bullit murcià de cada any, però hem fet una excel·lent picadita abans del lliurament de trofeus, per a confraternitzar una mica entre els participants”, comenta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

seven − 4 =