Close

18 setembre, 2023

Gran ambient i bona mar en el XVI Campionat de Balears de Curricà Costaner

El Club Nàutic Portitxol (CNP) s’acomiada de l’estiu redoblant la seva decidida aposta per la pesca recreativa. Així, aquest passat cap de setmana ha celebrat conjuntament la Trobada de Pesca de Fluixa i el XVI Campionat de Balears de Curricà Costaner en modalitat de captura i solta, organitzat per la Federació Balear de Pesca i Cásting.

Durant els dies 15 i 16 de setembre, més d’una trentena de pescadors a bord de set embarcacions s’ha congregat en el club per a participar en aquesta activitat, que s’ha desenvolupat amb un magnífic ambient de companyonia entre tots els participants.

A partir de les sis del matí del dissabte, s’han reunit en el bar del club per a desdejunar junts i salpar a les set del matí, per a tornar a les sis de la tarda després d’un total d’hores de pesca. Ha estat una excel·lent jornada de pesca, gràcies al bon estat de la mar i les magnífiques condicions meteorològiques que s’han viscut en la Badia de Palma

Ja a la nit, a partir de les nou, s’ha procedit al lliurament de trofeus, acompanyada d’un bon sopar servit en el Restaurant Club Nàutic Portitxol. Tant la Federació com els participants han donat l’enhorabona al club per la bona organització de l’esdeveniment, i tots han mostrat la seva satisfacció per com s’ha desenvolupat la jornada.

L’embarcació guanyadora del XVI Campionat de Balears de Curricà Costaner ha estat ‘Ai Bixo’, patronejada per José Alós Crespí. Li segueix ‘Marvel’, d’Enrique Martínez Victoria, i tanca el podi ‘Camí Primera’, de Miguel Ángel Franco.

A continuació, la classificació completa del XVI Campionat de Balears de Curricà Costaner:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 × 2 =