Close

17 juliol, 2023

Els pescadors del CNP gaudeixen d’una Trobada de Roquer malgrat la calor

Dins de la seva programació regular de trobades per a la pràctica de la pesca recreativa, el Club Nàutic Portitxol (CNP) ha celebrat aquest dissabte una Trobada de Pesca de Roquer (III Prova Regularitat de Pesca de Suret), que ha comptat amb la participació de 35 pescadors entre socis i acompanyants, que han concorregut a bord de 14 embarcacions. La trobada ha consistit en una jornada pesquera en la Badia de Palma enfocada a capturar espècies de ‘roquer’ (vaques, variades, serrans, cántaras, etcètera).

La prova s’ha desenvolupat entre les 7 del matí i les 12 del migdia. Com a novetat, i a causa de l’episodi de temperatures extremes que sofreix aquests dies Mallorca (fins a 10 °C per sobre del normal), el club ha decidit canviar el menú de la Trobada de Pesca, renunciant al tradicional arròs caldós de peix en favor d’una ‘tremponada’ de tonyina, coca de verdures i pebrots, pa, fruita i beguda fresca. Per aquest motiu, els participants no han hagut d’aportar el peix net de la pescada.

El CNP, dins del seu compromís amb la pesca recreativa, programa entre 8 i 10 Trobades de Pesca al llarg de l’any. Són trobades lúdiques amb un alt component social en els quals els pescadors aficionats poden donar curs a la seva passió i estrènyer llaços entre ells. La pròxima cita per als amants de la pesca recreativa serà a mitjan agost amb motiu de les festes del club”, explica Ángel García, vicepresident del CNP.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

12 − two =