Close

21 maig, 2024

Coneixes als flamants guanyadors de l’III Trofeu Sabatines Creuer ORC?

Aquest dissabte 18 de maig de 2024 ha tingut lloc la celebració de l’última de les regates del “III Trofeu Sabatines Creuer ORC” del Club Nàutic Portitxol. En totes les proves disputades organitzades pel club, han participat una desena d’embarcacions, procedents de diversos clubs nàutics de Mallorca.

Encara que en principi, estaven programades cinc proves, finalment, a causa de les condicions meteorològiques, només s’han pogut disputar dues regates en el que va de 2024.

Aquesta última prova del calendari de regates del CNP va arrencar a les 12h del migdia enfront de la bocana del port. Un total de cinc embarcacions van prendre la sortida en una prova marcada per una mar tranquil·la en la qual la intensitat del vent va ser de menys a més, incrementant-se dels 6 nusos a l’inici de la regata, fins als 14 nusos que va marcar l’anemòmetre degut a les ratxes que es van registrar en el camp de regates.

Un dia assolellat amb una brisa lleugera predominant van ser els ingredients d’una prova en la qual totes les embarcacions van gaudir de la competició que finalment, després d’un gran esforç que va obligar a les tripulacions participants a trimar a la perfecció el velam, “Fierabras” de la Base Naval de Porto Pi va ser la primera embarcació a travessar la línia de meta en temps real i a finalitzar la prova, quedant en segona posició darrere de “Micanga” en aquesta prova. Resultat que li va valer per a proclamar-se com a campió de la classificació general d’aquesta 3a edició del Trofeu Sabatines Creuer ORC del Club Nàutic Portitxol.

El segon classificat de la general, va anar per a “Micanga” amb base en el Real Club Nàutic de Palma i en tercer lloc “Huayra”, del Club de Vela Port Portals, els qui han rebut estotjos de vins de primeres marques.

De cara a posar-li el fermall d’or al circuit de regates socials del club i recompensar als navegants participants, el mateix dissabte, ja passades les 20h s’ha realitzat el lliurament de trofeus a càrrec del Restaurant Club Nàutic Portitxol. Aquest lliurament, que s’ha desenvolupat en un ambient de companyonia i companyonia, ha estat acompanyada d’un picotejo amb begudes per a participants i amics.

Aquesta tercera edició del Trofeu Sabatines Creuer ORC, no hauria estat possible sense la col·laboració de l’Hotel Portitxol, Restaurant Sa Roqueta i el Restaurant del Club Nàutic Portitxol, entitats a les quals des del club se’ls agraeix el seu suport i espera comptar amb el seu suport en la pròxima temporada.

>> Consulta la classificació general

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twelve − one =