Close

29 agost, 2023

Comença la temporada de ‘raors’ en el Club Nàutic Portitxol

L’1 de setembre comença un any més la temporada de ‘raors’, una de les espècies més emblemàtiques del calendari de pesca recreativa i de les més apreciades pels aficionats a aquesta disciplina.

La Comissió de Pesca del Club Nàutic Portitxol (CNP) és plenament conscient d’aquesta realitat i de l’expectació amb les quals els pescadors aficionats afronten l’aixecament de la veda del ‘raor’. És per això que, sense dilació ha convocat el seu ja tradicional Trobada de Pesca de Raors (V Prova de Regularitat de Pesca de Suret) per a dissabte que ve 2 de setembre, només un dia després de l’arrencada de la temporada de pesca d’aquesta espècie, .

La jornada començarà a les 7 del matí, amb la sortida de les embarcacions inscrites, i conclourà a les 14 hores, amb el retorn de les mateixes a port. Com no pot ser d’una altra manera, a la trobada se li posarà la guinda amb una fritada popular de ‘raors’, durant la qual els participants podran cuinar i degustar les seves captures. Per a això, el club posarà a la disposició dels participants la fregidora i l’oli per a fregir, a més de convidar-los a beguda i un ‘trampó’ per a acompanyar els ‘raors’, que seran a càrrec de cada participant. Per cert, també es podran cuinar altres espècies.

L’activitat, en la qual col·labora el Basar les Palmeres, que realitzarà un obsequi als assistents, serà gratuïta per a les barques participants (socis de número i esportius, tripulació i menors de 9 anys), mentre que el cost dels tiquets per als acompanyants de cara al menjar serà de 10 euros.

Les inscripcions i sol·licitud de tiquets del dinar podran dur-se a terme en les oficines del Club abans del 31 d’agost.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

5 × five =