Close

13 novembre, 2023

Celebrat el VI Trofeu President de Creuer a 2 malgrat la meteo adversa

El Club Nàutic Portitxol (CNP) va celebrar dissabte passat la sisena edició del Trofeu President de Creuer a 2, un esdeveniment amb marcat caràcter social amb què el club mostra la seva aposta per la vela en totes les seves variants.

La meteorologia ho va posar difícil, amb un fort vent de Ponent de força 5, amb ratxes de 20 a 30 nusos, que va aixecar una onada molt gran i va obligar a endarrerir la sortida i va produir la retirada duna part important de la flota.

Finalment, van sortir sis embarcacions, i per sort les condicions meteorològiques es van anar suavitzant al llarg de la regata. El guanyador del VI Trofeu President de Creuer a Dos va ser l’Azure (RCNP), seguit del Guaguanco IV (CN Altea) i l’Histolab (RCNP).

“Aquesta regata costanera va néixer fa sis anys per reforçar l’oferta de regates de creuers amb vista als nostres socis, juntament amb l’ampliació de les sabatines. Ja existia el Trofeu Hoyo 10 per a Creuers, i vam decidir crear una nova prova en modalitat a 2, perquè els navegants puguin gaudir d’una jornada de navegació diferent del que estan acostumats”, assenyala el vocal de Vela del CNP, Emiliano Llinàs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

seventeen − 7 =