Close

23 abril, 2024

Bon temps i millor pesca en el Open Club Nàutic Portitxol – Embarcació a Duos

Aquest dissabte, el Club Nàutic Portitxol (CNP) ha acollit un nou i important trobada de pesca recreativa, demostrant una vegada més la seva ferma aposta per aquesta activitat. Es tracta del Open Club Nàutic Portitxol – Embarcació a Duos, que ha comptat amb una trentena de participants.

La jornada, en la qual s’ha gaudit d’un temps excel·lent per a gaudir de la pesca, ha arrencat a les sis del matí, quan els participants s’han concentrat en el club per a berenar i preparar-se per a salpar. La sortida s’ha donat a les sis del matí, i la zona de pesca ha estat des de Cap Blanc fins a Cala Figuera. Els participants han gaudit de la pesca fondejada des de les vuit del matí fins a la una del migdia, amb arribada al club mitja hora més tard per a dur a terme el pesatge de les captures, que ha tingut lloc a les dues de la tarda.

A continuació, s’ha celebrat un menjar de germanor a partir de les tres de la tarda, en la qual els participants han degustat una fideuá de marisc i han pogut comentar la jornada i compartir anècdotes i experiències en un ambient de germanor i companyonia. A continuació, s’ha dut a terme el corresponent lliurament de medalles i obsequis per als participants.

Amb aquesta prova, continua el calendari pesquer de 2024 en el CNP. Al llarg de l’any, a més de les trobadas mensuals, trobades socials per a aficionats a la pesca a fi de facilitar la comunió entre els amants d’aquest esport, i alguna competició de nivell autonòmic, el club acollirà a la tardor els Campionats d’Espanya d’Embarcacions Fondejades per Equips i de Curricà Costaner.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

seventeen − seventeen =