Close

13 setembre, 2022

XX Trofeu Mestre d’Aixa – Antoni Munar Colom

 • Després de la seva dinovena edició el Trofeu Mestre d’Aixa, degà de la classe de vela llatina a Mallorca d’ençà de 1991, a partir d’ara es convocarà amb el nom de Trofeu Mestre d’Aixa – Antoni Munar Colom. Així ho decidí la junta directiva del Club Nàutic Portitxol per tal de retre homenatge a aquest extraordinari mestre artesà, que desafortunadament ens deixà dia 4 de març.
  La regata es celebrarà el dissabte 12 de novembre i la presentació oficial del “Trofeu Mestre d’Aixa – Antoni Munar Colom” es celebrarà a les 11:00 hores del dissabte 29 d’octubre al Museu Marítim de Mallorca, a la seu de Palma ubicada a Ses Voltes. Aprofitant l’avinentesa, els esportistes dels equips de regata de les Seccions de Vela i Piragüisme del nostre club participaran a una visita guiada per les sales d’exposició del museu.

 • TANCADA

 • CLASSE OBERTA

  CLASSE REGATA

  CLASSE LLAÜTS CLÀSSICS

  CLASSE LLATINA CLÀSSIC

 • Gran dissabte! En el qual vàrem realitzar 3 regates (XX Mestre D’aixa – Antoni Munar Colom, V Trofeu President i Trobada ADN 2022) a les quals es van realitzar una prova a cada classe i vàrem tenir una bona jornada a la qual va sortir tot com estava organitzat. Moltes gràcies a tots els participants i als guanyadors!

  #cnportitxol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

12 − 10 =