Close

28 maig, 2021

XLII Trofeu Mamá Optimist
SM la Reina

 • ANUNCI DE REGATA

  Per mitjà de la present em dirigeixo a Vostè en nom del Club Nàutic Portitxol per a informar-lo que després d’haver hagut de suspendre l’any passat el  TROFEU MAMA OPTIMIST S. M. LA REINA a causa de l’estat d’alarma i a la situació pandèmica, ens disposem aquest pròxim mes de juny a celebrar la XLII edició.

  Sabem de les dificultats que implica organitzar un esdeveniment com aquest, en el qual aproximadament uns dos-cents nens i nenes sortiran a la mar a iniciar-se a l’esport de la vela, a la recerca dels seus somnis.

  El TROFEU MAMA OPTIMIST S. M. LA REINA, es caracteritza des dels seus inicis a ser l’únic que premia absolutament a tots els seus participants, no deixant a cap esportista sense premi, sigui com sigui la seva classificació.

  Per tot l’anteriorment esmentat, el nostre club en aquests moments, més que mai, sol·licitem de vostès, en la mesura que sigui possible, la col·laboració en forma de trofeus. Per a poder entre tots premiar als nostres futurs navegants, i que cap esportista  es quedi sense el seu trofeu.

  El lliurament de premis, per les condicions que estem passant i perquè els nostres nens i nenes puguin rebre el seu premi, amb tota la normalitat possible que ens permeti la situació, l’ajornarem al mes de setembre. Els mantindrem informats en tot moment, de la data i hora, la qual se’ns permeti celebrar el lliurament de trofeus.

  Sense més i agraint-li per endavant la seva col·laboració.

  Rebi una cordial salutació.

  Pep Ferrer
  President

   

 • TANCADA

 • CLASSIFICACIÓ D

  OVERALL 5

 • El passat cap de setmana 5 i 6 de Juny es va celebrar en el nostre club el XLII TROFEU MAMA OPTIMIST S. M. LA REINA, que a causa de l’estat d’alarma i a la situació pandèmica de l’any passat no vam poder realitzar.

  La regata Mamà Optimist, fa honor a les mamàs dels regatistas, agraint la seva labor i compromís perquè els seus fills i filles puguin gaudir del nostre meravellós esport: la vela. En el Club Nàutic Portitxol ens hem compromès a realitzar l’esdeveniment amb totes les mesures de seguretat malgrat les seves dificultats, sense que cap nen o nena es quedi enrere, resultant més de 200 inscrits. Tot un èxit!

  El primer dia, donades les circumstàncies meteorològiques, només van sortir a navegar els més experimentats. El diumenge, totes les categories van poder sortir a navegar i a gaudir del dia.

  Els nostres equips de Optimist i Optimist D també van participar, destacant la posició de Edoardo Cioffi: 2n classificat de la general en Optimist D.

  Com ja sabeu, la qual cosa caracteritza a aquesta regata tan especial i coneguda, és que tots els participants guanyen un premi, el lliurament se celebrarà el 25 de Setembre, esperem veure-us a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

seventeen + eleven =