Close

28 juliol, 2023

Tot preparat al Club Nàutic Portitxol per celebrar les Festes d’Agost

El Club Nàutic Portitxol (CNP) es prepara per a celebrar les seves tradicionals Festes de la Mare de Déu del Remei, que tindran lloc en les instal·lacions del club del 7 al 20 d’agost.

Aquestes festivitats coincideixen enguany amb el 95 aniversari del CNP, si bé la celebració d’aquesta efemèride es durà a terme l’any vinent, a causa de l’esforç econòmic que el club es troba immers actualment, executant un procés de millora, modernització i remodelació de les seves instal·lacions en el marc de la pròrroga de concessió amb inversió negociada amb l’Autoritat Portuària de Balears (APB) després de la fi de la concessió del club al desembre de 2022.

Sigui com sigui, el programa de festes d’enguany inclou una desena d’activitats de tipus lúdic, esportiu, gastronòmic, religiós, infantil i social. El CNP anima a tots els socis a participar activament en aquestes festivitats, que tenen com a principal objectiu facilitar l’estrenyiment de llaços de germanor entre les persones que formem part d’aquest gairebé centenari club.

El president del CNP, Pep Santander, ha expressat el seu agraïment en nom de la Junta Directiva a totes les persones que enguany col·laboren per al bon desenvolupament de tots els actes programats. “Desitgem que siguin un any més punt de trobada per a socis, familiars i amics, tots units, amb un mateix objectiu: passar-ho bé. En el meu nom i en el de la Junta Directiva, no em cap més que felicitar-vos les festes i animar-vos a participar i gaudir d’elles”, ha deixat escrit Santander en una missiva dirigida als socis.

PROGRAMA FESTES DE LA MARE DE DÉU DEL REMEI 2023 EN EL CNP

DEL 7 A L’11 D’AGOST

TORNEIG DE PINACLE I TORNEIG DE TRUC

Es disputarà en el Saló Social. Inscripcions i bases en les oficines del club.

12 AGOST

20.00 TROBADA DE PAELLES I FIDEUÁ

Els socis podran participar individualment, en grup o en família. Cadascun triarà el tipus de paella o fideuá i portarà tot el necessari per a la seva elaboració. Indispensable estar inscrit en l’oficina del club abans del 10 d’agost. Serà amenitzat amb música.

TROBADA DE PESCA

Pesca d’espècies. Inscripcions abans de l’11 d’agost en les oficines del Club.

Hora de sortida lliure, hora d’arribada 12.30 h. A les 13:00h se servirà un refrigeri.

13 AGOST

Pesca corcheo nocturna. Hora de sortida 20:00h., hora d’arribada 24:00h.

DIA 14 D’AGOST

21.00 SOPAR DEL SOCI
Tumbet. Servida per Guillem de Porreres i amenitzada per l’orquestra Aquarius. Socis gratis, acompanyants 20 euros. És imprescindible la prèvia inscripció i pagament dels tiquets en les oficines del club abans del 9 d’agost. El tiquet de soci és intransferible. Socis esportius: infantils gratis, a partir de 18 anys 10€

DIA 15 D’AGOST

TROBADA PESCA INFANTIL

Pesca i solta. De 9:00h. a 11:00h. Inscripcions abans del 12 d’agost en les oficines del club.

11.00 MISSA EN LA PARRÒQUIA MARE DE DÉU DEL REMEI (EL MOLINAR)

19.00 PROCESSÓ MARÍTIMA VERGE DEL REMEI

Processó a peu des de la parròquia del Molinar fins al Club Nàutic Portitxol i des d’aquest per mar fins al Club Marítim Molinar, i retorn al Club Nàutic Portitxol per a ser porteada de nou fins a la Parròquia.

DIA 19 D’AGOST

21.00 SOPAR AL FRESC

Sopar en la qual cada soci portarà el seu menjar i beguda i podrà venir acompanyat de familiars i amics. Reserves de taules en les oficines del Club abans del 16 d’agost. Serà amenitzat per l’Orquestra Nexus Trio

DIA 20 D’AGOST

11.00 PAPA OPTIMIST

Es convida a tots els socis i acompanyants de socis adults a participar en aquesta regata. Inscripció en les oficines del club abans del 17 d’agost. Esperem que els participants vinguin disfressats.

17:00h. FESTA INFANTIL

Castells inflables, canó d’escuma i jocs d’aigua. Portes obertes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

eight + 15 =