Close

11 juny, 2021

Presentació del llibre “ELS MESTRES D’AIXA DE MALLORCA”

El dissabte 19 de juny presentarem el llibre “Els mestres d’aixa de Mallorca“, escrit per Bernat Oliver Font i Bàrbara Tomàs Ferrutxe. Edicions Documenta Balear, 2020.
L’acte es celebrarà al local social del Club Nàutic Portitxol i totes aquelles persones que desitgin assistir-hi podran efectuar la pertinent reserva a través del telèfon 971 242 424. A causa de la covid-19, l’aforament màxim és de 22 persones.

La presentació d’aquesta obra, que analitza l’ofici des d’una perspectiva més humana i que inclou les interessants entrevistes efectuades a nombrosos artesans, anirà a càrrec del vocal Antoni Josep Munar i comptarà amb la participació de Lluc Tomàs Munar, a qui hem convidat per tal de reconèixer la seva contribució en la revitalització dels oficis de mestre d’aixa, calafat i mestre veler, entre d’altres. Essent Director General de Foment Industrial, a la primeria dels anys noranta va promoure la institucionalització del “Trofeu Mestres d’Aixa“, que de llavors ençà s’ha anat celebrant al nostre club i que suposà la consolidació de la pràctica de la vela llatina i la recuperació de nombroses embarcacions de fusta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

one × 1 =