Close

8 maig, 2021

Intercanvi Multicultural: Mallorca-Cusco–Estocolm 2021-2022

Aquest pròxim Divendres 21 de Maig a les 18:00h. el Club Nàutic Portitxol obre les seves portes amb AFORAMENT LIMITAT per a innagurar una exposició d’Intercanvi Multicultural apostant per realçar la cultura i l’esport unint terres nòrdiques, espanyoles i andines.

També tenen l’opció de veure l’exposició de manera virtual el mateix dia i a la mateixa hora en directe des de seu principal de la Universitat de Belles arts del Cusco. Hora al Perú (11:am), hora A Mallorca i Estocolm 18.00 hores. On l’Art Andí mostrarà la seva cultura per tota esplendor!

En l’exposició vores grans obres d’art pictòrica i escultòrica fusionant diferents estils i folklores de grans artistes. El nostre objectiu és engrandir la cultura i el turisme de cultures tan diferents però alhora unides a través de l’art.

Gràcies a la Universitat de Belles arts del Cusco i al seu Director Carlos Hugo Aguilar Carrasco per donar aquesta gran iniciativa altruista; amb el suport a Suècia del Centre Espanyol d’Estocolm, MEDIACON (tv-Estocolm), Revista Madrid Magazine i altres col·laboradors en: Madrid, Mallorca, Estocolm i l’Ajuntament de Son Servera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

two × 4 =