Close

20 abril, 2020

Carta als socis, represa varada

Estimats socis i usuaris:

Com vostès saben, l’actual estat d’alarma ens impedeix facilitar l’accés a les nostres instal·lacions als socis i a tot el públic en general. Per aquest motiu i amb el cessament total de les activitats no essencials, el Club Nàutic Portitxol s’ha vist obligat a fer un ERTE parcial dels seus treballadors.

No obstant, a l’actual fase de confinament s’ha autoritzat a les empreses nàutiques dedicades a la reparació i manteniment d’embarcacions d’esbarjo a portar a terme les seves activitats. Per aquest motiu, és intenció del club posar en marxa les operacions d’avarament per tal que els socis o usuaris que ho desitgin puguin ordenar l’execució d’aquestes tasques a l’empresa o empreses que considerin convenients.

Que quedi clar que EN CAP CAS es permetrà l’accés del soci o titular de l’embarcació a les instal·lacions del club. Per tal de revisar o inspeccionar les feines realitzades per les empreses que hagi contractat, s’haurà de servir de mitjans telemàtics com fotografies, videoconferències, etcètera.

Només podran accedir al club les EMPRESES NÀUTIQUES, que prèviament al començament de les feines encomanades s’hauran d’enregistrar a les oficines mitjançant la presentació de la documentació que els sigui requerida. No s’admetrà cap empresa o autònom que no tingui la seva activitat relacionada directament amb el sector nàutic.

Als efectes de reprendre aquest servei, el Club Nàutic Portitxol ha de saber quin volum de treball es generarà per tal d’adoptar les mesures pertinents en relació al personal de marineria i oficines. És per això que, a partir d’avui, els socis o usuaris poden sol·licitar l’avarament de la seva barca a les oficines del club per via telefònica o per correu electrònic, indicant quina empresa portarà a terme les obres de manteniment o reparació. Tan bon punt sigui possible s’iniciarà el servei i es programarà el calendari de fuses o avaraments.

Abans d’entrar al club, l’empresa encarregada haurà de remetre un escrit relacionant les tasques que s’han d’efectuar a l’embarcació.

Esperem que els socis i usuaris entenguin que estem obligats a ser molt estrictes amb aquestes normes, car el que ens estem jugant són qüestions de salut pública.

Igualment informem als socis que si algun propietari desitja que la marineria baldegi la seva embarcació, ho pot sol·licitar a les oficines del club. Aquest servei es realitzarà sense cap càrrec, sempre en funció de la disponibilitat del personal de marineria.

Esperant que ens tornem a veure aviat, vos saluda atentament

La Junta Directiva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

8 + 7 =