Close

28 maig, 2020

Actuar, la millor opció campanya de recollida d’aliments

La Junta Directiva del Club Nàutic Portitxol ha posat en marxa una campanya de recollida d’aliments per a les famílies més desfavorides i sense recursos.

Solidaritat, ajuda, equip, respecte, són alguns dels valors que els nostres esportistes més joves tenen com a referents i que volem traslladar-los a aquesta iniciativa i col·laborar d’una forma activa amb el nostre país.

Tots els aliments recollits es donessin a la Confraria de La nostra Senyora de l’Esperança, perquè ells amb els anys d’experiència que tenen en aquestes ajudes facin arribar d’una forma directa els aliments a totes aquestes famílies.

Entenem i així us ho demanem, que el millor seria aportar productes no peribles o de llarga durada, com a farina, cigrons, llenties, arròs, oli, productes enllaunats, etc.

Podeu contactar amb les nostres oficines al número 971 24 24 24, o bé dipositar aquests aliments en el bar restaurant del Club Nàutic Portitxol, donades les restriccions que hi ha en aquests moments, com és la no presència de socis i transeünts en les nostres dependències administratives.

Nota: La Junta Directiva amb l’ànim de seguir amb totes les mesures de seguretat i higiene en les nostres instal·lacions i donar resposta a la gran quantitat de peticions d’encallada, dóna per Suspeses les festes socials d’Agost.

Només ens queda donar-vos les gràcies a compte i esperar que tot això passi al més aviat possible i puguem tornar a la nostra nova normalitat.

Maig 2020, La Junta Directiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

four × one =